Welkom op mijn website!

Welkom op mijn website “Strekenvanerna”,
Mijn naam is Erna Feijge en ik schilder als hobby. Naast deze hobby werk ik als lerares op een basisschool. Mijn schilderijen schilder ik het liefst met acrylverf. Sommige schilderijen zijn met pastelkrijt gemaakt. Ook vind ik het leuk om kleine schilderijtjes te maken met bijvoorbeeld kleine potloodrestjes.
Mijn  prentenboek “Felix en Floortje” gaat over twee katten. Deze heb ik gemaakt toen ik 20 jaar was en nog op de KLOS zat, maar ik heb het pas uitgegeven toen ik 50 jaar was! Lang gewacht dus. 
Al mijn schilderijen  en het prentenboek “Felix en Floortje” zijn te koop. Kijk rustig rond op mijn website en mocht je vragen of wensen hebben omtrent een schilderij mail mij dan op: info@strekenvanerna.nl of strekenvanerna@gmail.com
Veel kijkplezier!
Groetjes, Erna
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.