Contact en bestellen.

Hoe kan ik een schilderij van de website bestellen?

Hier kun je doorgeven wat je wilt bestellen. Graag duidelijk het bestelnummer noteren (bijv. B013). De prijs van het schilderij of boekje en je volledige naam en adresgegevens .Je krijgt dan eerst een bevestigingsmail van mij terug. Afhalen kan ook, de schilderijen of prentenboekje zijn af te halen in Nootdorp (ZH).Voor adresgegevens even mailen naar info@strekenvanerna.nl.

Het Prentenboekje “Felix en Floortje” is na binnenkomst van de betaling binnen 3 werkdagen bij je in huis. Ik garandeer je dat het prentenboek goed verpakt wordt. Op verzoek kan ik ook voorin het boekje een persoonlijke boodschap schrijven.

Levertijd schilderijen:

Dit hangt er vanaf of het schilderij op voorraad is. Alle schilderijen zijn uniek en daarom zal de levertijd soms wat langer duren. Afhankelijk van het schilderij zal de levertijd 2 dagen tot 3 weken zijn. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn afhankelijk van de grootte/gewicht van het schilderij.

Contact:

Je kunt eventueel onderstaand contactformulier invullen of een mail sturen naar:

info@strekenvanerna.nl of strekenvanerna@gmail.com

Je krijgt dan z.s.m een reactie van mij.  Groetjes, Erna

Voor vragen of een bestelling graag onderstaand formulier invullen met vermelding van naam en adresgegevens. Ik mail u zo spoedig mogelijk terug.
* Verplicht veld