contact en bestellen

Hoe kan ik een schilderij van de website bestellen?

Hier kun je doorgeven wat je wilt bestellen. Graag duidelijk het bestelnummer noteren (bijv. B013). De prijs van het schilderij of boekje en je volledige naam en adresgegevens .Je krijgt dan eerst een bevestigingsmail van mij terug. Afhalen kan ook, de schilderijen of prentenboekje zijn af te halen in Nootdorp (ZH).Voor adresgegevens even mailen naar info@strekenvanerna.nl.

Het Prentenboekje “Felix en Floortje” is na binnenkomst van de betaling binnen 3 werkdagen bij u in huis. Ik garandeer u dat het prentenboek goed verpakt wordt. Op verzoek kan ik er ook voorin  het boekje een persoonlijke boodschap  in schrijven.

Levertijd schilderijen: Dit hangt er vanaf of het schilderij op voorraad is. Alle schilderijen zijn uniek en daarom zal de levertijd soms wat langer duren. Afhankelijk van het schilderij van 2 dagen tot 3 weken levertijd. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen en afhankelijk van de grootte van het schilderij.

U kunt indien u belangstelling heeft het onderstaande contactformulier invullen of een mail sturen naar info@strekenvanerna.nl of strekenvanerna@gmail.com

U krijgt dan z.s.m een reactie van mij.

groetjes, Erna

Voor vragen of een bestelling graag onderstaand formulier invullen met vermelding van naam en adresgegevens. Ik mail u zo spoedig mogelijk terug.
* Verplicht veld